Tylsää on ollut!

Oon viettänyt tän viikon täysin yksin kotona. Tylsää on ollut. Töissä olen päässyt sentään puhumaan vähän, mutta odotan myös kaupassa käyntiä, että voi sanoa edes kassalla jotain. Vielä ensi viikko yksin. Toisaalta viihdyn oikein hyvin yksinkin ja tarviin yksinoloa. Oon koittanut keksiä kaikkea tekemistä, että aika menis nopeemmin. Oon syönyt hyvin, leiponut peltileipää, tehnyt suklaavanukasta ite, kun iski himo, käynyt ikeassa ostamassa parvekkeelle vähän tekokukkia ja yhden oikean sekä ihan mahtavan keksinnön, nimittäin huivihenkarin. Mahtuu munkin iso huiviarsenaali samaan henkariin ja vielä siististi niin ja tilaakin on vielä. Tirautin tänään pienen kyyneleen, kun näin morsiamen kadulla seisomassa, wau. Oon myös kuunnellut Heli Kajon cd:n puhki. Mun on myös pitänyt nyt parina kesänä ostaa mansikoita ja pakastaa ne, mutta oon ollut aina liian myöhään liikkeellä. Tänään sain haettua sen 5kg:n laatikon ja putsattua ne sekä vähän syötyä ja loput pakkaseen. Mitähän sitä ens viikolle keksis? Pitäsköhän ottaa partsikalusteet projektiksi? Hiomakonekin löytyy varastosta, älkää kysykö miksi. Nyt sille olis käyttöä ekaa kertaa.

Leave a Reply